Colaborarea cu noi te va scapa de o mare bataie de cap: obtinerea tuturor avizelor,actelor si certificatelor necesare construirii.

Avize, acte, certificate, autorizatie de constructie totul in cel mai rapid timp posibil.
1. CERTIFICATUL DE URBANISM (C.U.)

Certificatul de urbanism este actul prin care primaria "certifica" faptul ca puteti ridica o constructie pe terenul respectiv. De asemenea, in aceasta etapa, primaria stabileste ce alte avize si acorduri suplimentare trebuiesc obtinute (vezi punctul 2)

Acte necesare pentru depunerea cererii: act de proprietate, intabulare, cadastru, un memoriu si completarea unui formular tip.(Recomandam ca acesta sa fie obtinut de beneficiar).

Durata medie de obtinere: 30-45 zile


2. AVIZE

Se impart in doua mari categorii : de la furnizorii de utilitati (energie electrica, gaze, telefonie, apa, canal, salubritate) si de la diverse autoritati, referitor la probleme de: mediu, aparare civila, sanatate publica, aparare contra incendiilor, monumente istorice si zone protejate, regimul apelor de suprafata si din subsol, interventiile pe cladiri existente, circulatie (comisii la primarie si politie) si altele.

Durata medie de obtinere a avizelor: 30-60 zile.

Observatie: Punctele 1 si 2 de mai sus presupun numai existenta terenului, pe cand punctul 3 (obtinerea Autorizatiei de Construire) necesita si realizarea proiectului casei.


3.INTOCMIREA PROIECTULUI.

Proiectantul si Arhitectul firmei va vor ajuta sa alegeti felul in care va arata caminul dumneavoastra. O echipa de specialisti va sta la dispozitie pentru realizarea proiectelor intr-un cadru dinamic.

Firma noastra are ca si partener mai multe birouri de proiectare.
Avem un portofoliu de proiecte case de succes din care va puteti alege unu la cheie.
Preturl proiectului la cheie incepe de la 10E/m2
Daca se vrea un proiect modificat/original in functie de modificari si complexitatea proiectului se poate realiza fara probleme.


4.AUTORIZATIA DE CONSTRUIRE

Autorizatia de construire se elibereaza de catre primarie pe baza C.U., a avizelor si a proiectului pentru autorizarea constructiei ,PAC. Din momentul obtinerii acesteia, se poate incepe constructia efectiva a casei bineinteles dupa depunerea unui exemplar din proiect la Inspectoratul in Constructii moment in care se anunta si data inceperii lucrarilor.

Durata medie de obtinere: 30 zile

Taxa de autorizare se calculeaza ca un procent (0,5%) din valoarea estimata a investitie.
case,hale,hale metalice,structuri,hale industriale,structuri speciale,hale hale,case rosu,case cheie,industriale,locuinte,structuri agricole,speciale,ghid constructii,constructii case,rosu,cheie,showroomuri,showroomuri locuinte,hale metalice,locuinte ferme,case case,structuri autoportante,preturi,bursa constructiilor,constructiilor,constructii speciale,showroomuri industriale,constructii rezidentiale,constructii,proiecte,proiecte case,casa,case din,case mici,case proiecte,constructii case,proiecte vile,proiecte casa,proiect casa,proiect,constructii industriale,constructii agro zootehnice,constructii alei,constructii sarpante,constructii civile,industriale,construct,planuri,case case,vile,casa mansarda,case mansarda,proiect case,case ieftine,case rezidentiale,case cheie,mansarda,mansardari,planuri case,prima casa,constructii industriale,vile moderne,case,mici,cheie,case vacanta
Avize si acte - constructii ieftine la cheie

Partea de jos a paginii web
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one