Case la rosu

Casa la rosu este constructia casei fara finisaje. Casa la rosu cuprinde fundatia, zidaria si acoperisul cu invelitoare.
Constructii case, planuri case, proiecte case!

Societatea noastra creeaza structuri care imbina exigentele de rezitenta si sensibilitatea ambientala reusind sa isi convinga clientii ca este cea mai buna alegere prin profesionalism, disciplina si transparenta.
0000.jpeg
00000.jpeg
IMG_5602.JPG
IMG_5080.JPG
Constructiile la rosu,sunt lucrarile de constructii ce includ fundatiile sau mai bine zis partea de infrastructura pana la limita cotei 0 (mai putin pardoseala finita) + structura constructiei inclusiv acoperis cu invelitoare,acesta fiind suprastructura(partea de la infrastructura in sus pana la limita superioara a coamei de la acoperis) fara alte lucrari de izolare sau finisaje si instalatii.
De la culoarea exterioara a casei pana la parchetul din camere sau alte lucrari de finisaje si instalatiile aferente, alegerea este doar a dumneavoastra! Casele la rosu nu au incluse instalatiile electrice, utilitare (apa, gaze,canalizare,incalzire), finisajele interioare si exterioare.
IMG_4408.JPG
IMG_0089.JPG
IMG_0095.JPG
IMG_0098.JPG
Case,vile la rosu - constructii ieftine la cheie

Partea de jos a paginii web
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one