Finisaje si amenajari

Pe baza dorintelor dumneavoastra si cu ajutorul experientei dobandite de-a lungul timpului asiguram proiectarea si executia la cheie a oricarei lucrari de amenajare interioare, inclusiv instalatii termice, sanitare si electrice.

Nevoia clientilor nostri de a-si personaliza casa sau biroul, se poate realiza usor prin folosirea inteligenta a combinatiilor de lemn, gips-carton, sticla, gresie, pal melaminat, inox sau aluminiu.

Va punem la dispozitie o gama completa de servicii de amenajari interioare si exterioare:

5 motive pentru a lucra cu NOI

* Solutii complete in amenajarea spatiului dumneavoastra
* Calitatea si garantia lucrarilor si a materialelor folosite (garantie pentru orice lucrare de 24 luni)
* Respectarea termenelor de executie
* Planificarea si urmarirea executiei de la faza de proiect la finalizare
* Preturi competitive in raport cu alegerea detaliilor
424430_240175012729588_100002112745964_550088_290143290_n.jpg
Esti hotarat sa te apuci de renovarea casei, nu ai cunostinte tehnice dar ai vrea sa afli cum ar trebuie sa decurga lucrarile. Foarte bine. Iti vom explica noi in continuare cum ar trebui sa abordezi problema pentru a reduce la minim timpul si cheltuielile.
Imagineaza-ti
Inainte de a incepe cumparaturile si angaja mesterii iti recomandam sa incerci un mic exercitiu de imaginatie. Incearca sa vizualizezi detaliile rezultatului final. Acest pas te va scuti de multe modificari ulterioare ale etapelor deja finalizate, ce te vor costa suplimentar si-ti vor produce chiar si intarzieri.
Incepe prin a vizualiza amplasarea mobilierulului, a aparatelor electrice si electrocasnice atunci cand totul va fi gata si casa ta va arata cu totul altfel. Gandeste-te ca fiecare dintre aceste obiecte indispensabile astazi necesita o serie de conditii pentru a putea functiona. In general mai toate au nevoie de o sursa de energie electrica, unele necesita tubulaturi, iar altele surse de alimentare cu apa si scurgere. Iti recomandam sa te gandesti de la bun inceput la toate aceste aspecte pentru a nu fi nevoit sa constati toate aceste mici dar necesare detalii dupa incheierea tuturor finisajelor. Nu vei fi astfel nevoit sa recurgi la solutii de compromis, punand la vedere instalatiile pe care ai fi putut sa le maschezi.
Ce se executa mai intai ?
Exista o ordine fireasca de executie a diverselor operatii pe parcursul renovarilor, pe care nu trebuie sa o scapi din vedere. Instrumentul pe care ti-l punem la dispozitie prin intermediul acestui site urmareste succesiunile operatiilor ce intentionezi sa le executi si semnalizeaza atunci cand ele nu sunt respectate.


Ordinea corecta in care ele ar trebui sa decurga este urmatoarea:
demolari, zidarii, decopertari si curatare;
instalatiii termice;
instalatii sanitare: apa menajera, scurgeri;
instalatii electrice: circuite electrice pentru iluminat si prize, echipamente si electrocasnice, tabloul de protectie a circuitelor;
tamplarie: ferestre si usi;
lucrari de termoizolatii si hidroizolatii;
tencuieli, reparatii, gleturi;
finisaje: placari cu gresie si faianta, montare parchet, zugravire;
instalare obiecte sanitare: cada, chiuveta, WC, cabina dus;
instalare aparate electrice: corpuri de iluminat, intrerupatoare, prize;
instalare mobilier;
instalare electrocasnice si echipamente: masini de spalat, ventilator, hota.

Sa presupunem ca ajungi la pasul 12 enumerat mai sus, si pe noul blat instalat in bucatarie constati ca ar sta foarte bine cuptorul cu microunde, dar ai omis in pasul 4 sa prevezi o priza pentru alimentarea lui. Faianta fiind deja montata, nu iti mai ramane decat varianta unui prelungitor de care te vei impiedica de fiecare data sau o instalatie electrica aparenta care va estompa efectul faiantei alese cu atata grija.
Ar fi stat cu totul altfel daca ai fi facut acel mic efort de imaginatie de la inceput si ai fi constatat necesitatea existentei acelei prize. La momentul decopertarii peretilor si pregatirii in vederea placarii cu faianta ar fi fost foarte simplu sa instalezi un circuit electric suplimentar iar la final sa montezi o priza incastrata in faianta.
Pe langa faptul ca dupa finalizarea unei etape, de cele mai multe ori, este exagerat de costisitor intoarcerea si refacerea ei, vei putea pierde de asemeni mult timp mai ales in situatia in care mesterul si-a terminat treaba si a plecat. Va fi destul de dificil sa-l intorci inapoi pentru a reface.
Am intalnit deseori astfel de situatii si incercam pe aceasta cale sa facem putina lumina si sa indrumam actiunile celor mai putin cunoscatori ai acestui domeniu. Incercam sa iti aducem in atentie o serie de sugestii, poate putin fortate in anumite situatii dar cu siguranta utile in altele.
case,hale,hale metalice,structuri,hale industriale,structuri speciale,hale hale,case rosu,case cheie,industriale,locuinte,structuri agricole,speciale,ghid constructii,constructii case,rosu,cheie,showroomuri,showroomuri locuinte,hale metalice,locuinte ferme,case case,structuri autoportante,preturi,bursa constructiilor,constructiilor,constructii speciale,showroomuri industriale,constructii rezidentiale,constructii,proiecte,proiecte case,casa,case din,case mici,case proiecte,constructii case,proiecte vile,proiecte casa,proiect casa,proiect,constructii industriale,constructii agro zootehnice,constructii alei,constructii sarpante,constructii civile,industriale,construct,planuri,case case,vile,casa mansarda,case mansarda,proiect case,case ieftine,case rezidentiale,case cheie,mansarda,mansardari,planuri case,prima casa,constructii industriale,vile moderne,case,mici,cheie,case vacanta
Partea de jos a paginii web
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one