Concepute pentru a oferi solutii integrate pentru decorarea casei si montate de meseriasii nostri, placile ceramice propun optiuni nelimitate de combinatii coloristice, formate si posibilitati de taiere.

Gama foarte variata de placi ceramice, promovate de cele mai recente colectii ale diversilor producatori din domeniu, demonstreaza ca nu exista limite atunci cand vine vorba de amenajarea unui anumit spatiu. In aceste conditii, am putea spune chiar ca asistam la o transformare a ceramicii dintr-un element pur constructiv intr-unul de design si avangardism.

In ceea ce priveste designul, sunt prezente imitatiile de lemn in format dreptunghiular, lamelar, asocieri de piatra cu decor de lemn, imitatii de beton, bambus, piele sau placi cu suprafete texturate. Insertiile de sticla, metal, pietre semipretioase si materiale in placile de decor dau o nota aparte placarilor. Decorurile in stil baroc, decorurile florale sau bizantine, decorurile stil Gandi sau cele care imita stucco veneziano se incadreaza in trend-urile avangardiste pentru a acoperi toate gusturile.
Baie

Baie

Placaje ceramice
Placaje

Placaje

diverse modele
Pardoseala

Pardoseala

Gresie
Perete

Perete

model zidarie aparenta
Baie

Baie

placari ceramice
Pardoseala

Pardoseala

Gresie
curatare

curatare

curatarea initiala
Baie

Baie

alta baie

Piatra naturala

Piatra naturala, folosita in constructii la decoratiuni ornamentale, pavaje pietonale, placari verticale, pavaje grele, fantani arteziene, seminee, decoratiuni de gradina, alei de gradina,etc.

Piatra este o roca bazaltica de tip vulcanic foarte rezistenta la inghet-dezghet, uzura, compresie,etc. si contine minereu de fier ceea ce face ca la suprafata sa sa aiba o varietate de culori de la maro ruginiu la maro inchis, bej, gri, verde,etc.
Semineu 1

Semineu 1

piatra placata
Semineu 2

Semineu 2

piatra placata
Piatra

Piatra

placare exterioara
Piatra

Piatra

placare
case,hale,hale metalice,structuri,hale industriale,structuri speciale,hale hale,case rosu,case cheie,industriale,locuinte,structuri agricole,speciale,ghid constructii,constructii case,rosu,cheie,showroomuri,showroomuri locuinte,hale metalice,locuinte ferme,case case,structuri autoportante,preturi,bursa constructiilor,constructiilor,constructii speciale,showroomuri industriale,constructii rezidentiale,constructii,proiecte,proiecte case,casa,case din,case mici,case proiecte,constructii case,proiecte vile,proiecte casa,proiect casa,proiect,constructii industriale,constructii agro zootehnice,constructii alei,constructii sarpante,constructii civile,industriale,construct,planuri,case case,vile,casa mansarda,case mansarda,proiect case,case ieftine,case rezidentiale,case cheie,mansarda,mansardari,planuri case,prima casa,constructii industriale,vile moderne,case,mici,cheie,case vacanta
Partea de jos a paginii web
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one