Izolatii termice si lucrari de reabilitare termica pentru ansambluri de locuinte

Importanta izolatiilor

Importanta izolatiilor la constructiile de locuinte in special dar nu numai consta in protejarea peretilor impotriva pierderilor de temeratura in timpul iernii dar demonstrandu-si eficacitatea si in timpul verilor toride mentinand la interior o temperatura constanta asigurand un mediu placut de viata si confort fiind in acelasi timp si un important aliat impotriva formarii condensului,asigurand o buna ventilatie a structurii. Aceste izolatii cu vata minerala si polestiren expandat mai ofera o serie de avantaje precum, economia de energie, protectie impotriva zgomotului, vata minerala fiind un bun izolator fonic, rezistenta mecanica, stabilitate, rezistenta la foc - incendii.

Vata minerala

Acest material are proprietati termice deosebite. Este un bun termoizolant si fonoizolant, incombustibil, neutru din punct de vedere chimic, nu se contracta, avand stabilitate dimensionala, nu este corosiv si nu dauneaza sanatatii si mediului inconjurator.

Termosistem

Izolatii termice termosistem

Termosistemul este o solutie de izolare termica a constructiilor la exterior. Pentru a realiza acest lucru se imbraca cladirea de obicei cu un strat de polistiren de fatada sau polistiren extrudat, care se acopera cu un pachet armat de mortar.

Hidroizolatii

Izolatii & Hidroizolatii

Izolatii & Hidroizolatii Profesioanale
De 8 ani executam lucrari de izolatie si hidroizolatie la standard UE fiind specializati in integrarea de solutii de invelitori, cu panta sau in terasa pentru blocuri, hale industiale, fundatii, poduri sau parcari. Oferim garantie intre 10 - 20 de ani la lucrarile executate integral de firma noastra.

Membranele bituminoase
Sunt materiale compozite care se nasc din combinarea a doua elemente principale:
- mixtura bituminoasa - pe baza de bitum modificat cu polimeri termoplastici;
- suportul (armatura) - o tesatura din diverse materiale;

Cele doua componente conlucreaza foarte bine, bitumul oferind puterea sa impermeabilizanta in timp ce armatura asigura o repartizare uniforma a sarcinilor de incarcare si o rezistenta mecanica superioara. Bitumul din compozitia membranelor este modificat cu polimeri pentru a corecta caracteristicile nedorite.


Sindrila bituminoasa

Este realizata pe baza celor mai noi tehnologii de productie, din materiale de calitate superioara, pentru a oferi o invelitoare de acoperis rezistenta, care sa nu necesite actiuni costisitoare de intretinere. Astfel de sisteme sunt aplicabile la o gama variata de cladiri, dovedindu-si eficienta chiar si in conditii extreme de umiditate si temperatura. Prin calitatile sale, sindrila bituminoasa ofera posibilitatea construirii unor acoperisuri cu design inovator, armonizat cu mediul inconjurator si functionalitatea cladirii
case,hale,hale metalice,structuri,hale industriale,structuri speciale,hale hale,case rosu,case cheie,industriale,locuinte,structuri agricole,speciale,ghid constructii,constructii case,rosu,cheie,showroomuri,showroomuri locuinte,hale metalice,locuinte ferme,case case,structuri autoportante,preturi,bursa constructiilor,constructiilor,constructii speciale,showroomuri industriale,constructii rezidentiale,constructii,proiecte,proiecte case,casa,case din,case mici,case proiecte,constructii case,proiecte vile,proiecte casa,proiect casa,proiect,constructii industriale,constructii agro zootehnice,constructii alei,constructii sarpante,constructii civile,industriale,construct,planuri,case case,vile,casa mansarda,case mansarda,proiect case,case ieftine,case rezidentiale,case cheie,mansarda,mansardari,planuri case,prima casa,constructii industriale,vile moderne,case,mici,cheie,case vacanta
Partea de jos a paginii web
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one