Proiectarea unei constructii este un act de responsabilitate atat din punct de vedere al sigurantei cat si din punct de vedere financiar. Proiectarea unui imobil trebuie sa fie o balanta in echilibru care sa asigure maximum de rezistenta, stabilitate, functionalitate, utilitate in conditiile optimazarii consumului de resurse. Constructia trebuie sa raspunda nevoilor utilizatorilor ei si al celor din jur, fiind necesara integrarea acesteia in mediu.
Aceasta sectiune are rolul de a-si informa vizitatorii in legatura cu acest domeniu– inclusiv noutatile din zona arhitecturii, rezistentei si instalatiilor.


Pretul de proiectare al unei constructii


Pretul de proiectare al unei constructii are mai multe componente grupate pe categorii:

· faza de realizare:

· -- Studiul de fezabilitate

· -- Proiect de autorizare al constructiei;

· -- Proiect tehnic al constructiei;

· -- Detalii de executie;

· Componente:

· -- Urbanism;

· -- Arhitectura;

· -- Rezistenta

· Instalatii:

· -- Termice

· -- Sanitare

· -- Electrice

· -- Incendiu

· -- Curenti slabi

· Retele exterioare

· -- Drumuri

· -- Alimentare cu apa

· -- Canalizare

· -- Alimentare cu energie electrica

· Amenajari interioare si finisaje


Pretul de proiectare variaza foarte mult in functie de cate din componentele de mai sus au fost solicitate, incepand de la 8-10 euro/mp pentru o varianta minimala dar suficienta pentru executie si pana la 20-30 euro/mp daca sunt solicitate detalii speciale de executie, solutii speciale pentru constructii, detalii de amenajare interioara, Pud-uri sau puz-uri.
case,hale,hale metalice,structuri,hale industriale,structuri speciale,hale hale,case rosu,case cheie,industriale,locuinte,structuri agricole,speciale,ghid constructii,constructii case,rosu,cheie,showroomuri,showroomuri locuinte,hale metalice,locuinte ferme,case case,structuri autoportante,preturi,bursa constructiilor,constructiilor,constructii speciale,showroomuri industriale,constructii rezidentiale,constructii,proiecte,proiecte case,casa,case din,case mici,case proiecte,constructii case,proiecte vile,proiecte casa,proiect casa,proiect,constructii industriale,constructii agro zootehnice,constructii alei,constructii sarpante,constructii civile,industriale,construct,planuri,case case,vile,casa mansarda,case mansarda,proiect case,case ieftine,case rezidentiale,case cheie,mansarda,mansardari,planuri case,prima casa,constructii industriale,vile moderne,case,mici,cheie,case vacanta
Partea de jos a paginii web
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one